Matchverslag: Full Hasselt - Futsal Topsport Charleroi

Het werd een spannende wedstrijd in onze voetbaltempel, maar jammer genoeg zonder de 3 punten.
 
Een fantastische start voor Full na een mooie counter maakte Abdelhak de 1-0. Hasselt kreeg vertrouwen en creëerde meerdere kansen tegen een sterk defensief Charleroi.
 
Charleroi kon enkele counters afdwingen en scoorde door een afgeweken bal, 1-1 op het scorebord. Full bleef geconcentreerd en kreeg in de laatste second nog een kans op de 2-1, maar helaas voor Full werd het geen doelpunt.
 
De tussenstand eindigde op 1-1, Full kon met een goed gevoel gaan rusten.
 
Charleroi kwam iets gretiger uit de kleedkamer en kon meteen een doelpunt maken, 1-2 na enkele minuten. Zoals elke week is scoren een probleem, na enkele mooie kansen vergat Full te scoren. Charleroi komt met 3 man te staan na een rode kaart en deze werd goed benut door onze kapitein Kaddouri (2-2). Hasselt had er zin in en na een mooie actie van Zidane kon hij Vanderheyden bedienen voor de 3-2.
 
Charleroi moest komen en speelde met een vliegende keeper en maakte er 3-3 en 3-4 van op korte tijd. De rollen werden omgedraaid, Hasselt bleef drukken en speelde ook met een extra man. Na een mooie actie kon Full toch een gaatje vinden, het werd 4-4 met nog 1 min op de klok.
 
Na een mooie counter van Full komen ze in een 3 tegen 1 situatie terecht, ideaal moment om te scoren, maar ook hier werd er onbegrijpelijk gemist. Hasselt verliest weer op een diefje met 4-5, onze beloften deden het beter en wonnen hun wedstrijd met 4-2.
Op naar de volgende match!
P Pts
1 FUT 8 22
2 RSC 7 19
3 FTC 7 15
4 REA 6 13
5 ZVK 7 13
6 MYC 6 12
7 LSM 7 8
8 HAM 7 7
9 FUL 2 6
10 KRM 7 3
11 PIB 8 1

Enkele beelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *