Matchverslag: Full Hasselt - ZVC Pibo Bilzen

🔵 Full Hasselt 5 – 3 🔵 ZVC Pibo Bilzen

Hasselt wist wat er te doen stond en dat is winnen! Het was een heerlijke match en een top Vip Dinner in Hasselt.

De Wedstrijd gaat van start, Hasselt komt goed uit de kleedkamer en neemt Pibo Bilzen meteen aan de keel. Strijdlust is er zeker gecombineerd met goed voetbal. Na een mooie actie kon Vanderheyden een klein gaatje vinden en met een afstandsschot was de keeper kansloos, 1-0 voor FULL. Snel na het doelpunt tiki taka voetbal van hasselt, de bal komt bij Abdelhak en die wipt de bal mooi over de keeper 2-0. Het was Pibo die na de 2-0 druk begon te zetten en dit werd meteen beloond, 2-1 op het scorebord.

Pibo blijft drukken, maar Dries laat zijn kwaliteiten zien en pakt 2 goede ballen van een beter voetballend Pibo. Mooie counters van Hasselt, maar ook de keeper van Pibo pakt goed. Hasselt kon stand houden en gaat zo met een voorsprong de rust in.

De tweede helft gaat van start en het is Pibo die snel kon scoren, 2-2. Beide ploegen zoeken naar kansen, maar de meeste kansen kwamen toch van Hasselt! Hasselt nam stilletjes aan de wedstrijd in handen. Na goed druk zetten kon Hasselt profiteren van balverlies van Pibo, Abdelhak laat zijn kans niet liggen en tikt de bal mooi binnen 3-2. Pibo blijft zijn mannetje staan en Hasselt speelt met risico en slikt daardoor een doelpunt 3-3 !

Met nog 40 sec op het scorebord gaat Hasselt helemaal door het lint als Kaddouri met een lekkere punter de 4-3 maakt! Pibo krijgt nog een corner en wordt onderschept door Hasselt en Halim trapt de bal binnen van op eigen helft 5-3!

Het was zeker een spektakel in onze voetbaltempel Alverberg met een verdiende winnaar, Full Hasselt! 🏆