Matchverslag: Full Hasselt - ZVK Eisden Dorp

Hasselt begon gretig aan de wedstrijd en kon een tal kansen afdwingen maar vergat te scoren. Net voor de rust lukte het dan wel, Zidane die Full op voorsprong bracht. Net als in de eerste helft bleef Hasselt grettig en mooi voetbal brengen en dat werd beloont. Abdelhak maakt de 0-2 en snel kwam de 0-3 van een goed spelende Zidane.

De hoop bij Moeskron kwam terug nadat zij snel na de 0-3 een doelpunt konden maken. Moeskroen begon met vliegende keeper te spelen en kreeg kansen. Maar Hasselt bleef goed voetballen en een ingestudeerde corner kon mooi worden afgewerkt door Yassin Halim. Door de man meer situatie van Moeskroen konden ze terug komen tot 3-4 met nog 1 min op de teller ! Hasselt bleef geconcentreerd goed hun spel spelen en Illias Kaddouri kon nog de 3-5 binnentikken!